De borstpakkingen
als aanvulling op jouw behandeling voor vrouwen?

Lees meer meer over de borstpakking training.

Training borstpakking behandelaar

aanvulling op je behandeling

Wanneer je met de borstpakkingen wilt gaan werken in aanvulling op je bestaande behandelingen, geeft dat veel extra mogelijkheden en verruiming van je doelgroep.

Meer achtergrond over de inhoud van de pakkingen, doelgroep, intake en werkwijze, als ook het leren testen voor de juiste pakking leer je in de training.

Dit wordt verzorgd door Uma Ina de Bruyn van praktijk Sterrenvuur in Zutphen en kan individueel worden geboekt. www.sterrenvuur.nl

Vanuit de ervaring in het werken met pakkingen, haar vrouwen praktijk en jarenlange ervaring in de Taoistische healing love voor vrouwen, heeft Uma een krachtig werkend treatment ontwikkelt;

Waarbij er een doorstroming plaatsvind vanuit hart en ziel met het borstweefsel en de innerlijke verbinding met de vrouwelijke presentie wordt herstelt. Deze heling bevordert de doorstroming, ontspanning en opschoning op vele lagen.

Het lichaam slaat veel belastende energie op in de borsten om andere organen te sparen. Dit kan meer emotionele belasting  zijn of vanuit voeding, stress, zware metalen/ electro smog of andersoortige belasting. Als trainer leer je testen welke van de 7 pakkingen het beste aansluit voor die klant in dat moment en hoe jij met jouw expertise hier het beste op kunt aansluiten.

Met deze behandeling dragen we bij aan elke vrouw die haar borsten wil voeden met liefdevolle aandacht, stromende vitaliteit en gezondheid.

borstpakking training

In de persoonlijke begeleiding bij het leren werken met de pakkingen zal ook worden onderzocht en besproken hoe jouw eigen behandelingen/ expertise, een eventuele aanvulling zouden kunnen vormen op jouw borstpakking treatment.

Ook bespreken we de belangrijke punten voor een intake gesprek en de overige handreikingen die je een klant kan meegeven met betrekking tot de borstgezondheid.

De inwerk-sessie  duurt 3,5 tot 4 uur. De Kosten hiervoor zijn € 195,-

Hierbij ontvang je ook zelf de pakking en het proces van testen en de treatment. 

Een map met werkwijze en achtergrond informatie is inbegrepen.

extra voordeel

In aansluiting op deze sessie zijn er eenmalig 2 scherpe aanbiedingen op een starters- pakket voor je praktijk:

Een  startersbox voor het werken in de praktijk;

21 pakkingen (3 stuks van de 7 diverse pakkingen), 21 x folie, een test-set en een kwast voor het opbergen van de pakkingen  voor € 110,-.

Een starters aanbieding voor door verkoop aan je cliënten;

10 pakkingen (naar keuze) voor doorverkoop aan cliënten voor thuisgebruik voor € 52,- met een verkoopwaarde van €90,-.

Aanmelding voor de scholing en starterspakket Uma Ina de Bruyn- 0616965601

borstpakkingen en borstbehandelingen ondersteunen elkaar wederzijds